Sienna X: Professional Tanning

Niet op vakantie deze zomer, maar toch een gezonde bruine huid? Dat kan! Met de Sienna-X spray tan behandeling in onze salon.  Een professionele spray tan zorgt snel voor een natuurlijke bruine kleur.


“Er goed en gezond uitzien, dat willen we toch allemaal?”


Hoe werkt een Spray- Tan?

Wat is spray tanning? Waarom werkt het?
Dihydroxyacetone (DHA) is een kleurloze stof die wordt gewonnen uit suikerriet. Dit is het actieve bestanddeel in de gekleurde oplossing welke wordt gesprayd op de huid. Aangebracht met een speciale lagedruk spraymachine werkt de DHA oplossing in op de proteïnen en aminozuren in de bovenste laag van je huid en zorgt voor een goudbruine kleur. De kleur die je ziet op het moment van je behandeling, is puur een kleur voor je tanning professional om te zien of je huid egaal is gedekt. In 8 tot 10 uur tijd zal je daadwerkelijke tan zich hebben ontwikkeld. Deze zal worden onthuld na het douchen.

Is het veilig?
Ja, heel veilig. Een Sienna-X sunless tan geeft dezelfde resultaten als 10 tot 14 dagen in de zon, maar zonder de nadelige effecten van zonnestralen. DHA is al meer dan 30 jaar goedgekeurd door de FDA voor gebruik in de beauty industrie.

Om de kleur langer te blijven behouden en onderhouden, kun je bij ons ook de verzorgende producten van Sienna X aanschaffen voor thuisgebruik.

Wat gebeurt en vóór, tijdens en na mijn behandeling?

  • voorafgaand aan je eerste tanning, zal je tanning professional je een aantal vragen stellen en een consultatie-kaart invullen
  • Daarna kleed je je uit. We raden je aan donker ondergoed te dragen. Je sieraden doe je af.
  • Vervolgens wordt er Sienna-X Barrier Creme gesmeerd op je handen, ellebogen en andere droge gebieden om de tanabsorptie te verminderen.
  • Volg de instructies van je tanning professional op, het sprayen duurt ongeveer 10 minuten.
  • In ca 8 uur ontwikkelt je huidskleur tot de natuurlijke Sienna-X tan, waarna je kunt douchen.
  • Heb je geen tijd om te douchen voor het slapen gaan, schrik dan niet. Door de transpiratie ‘s nachts kan het product afgeven op het beddengoed. Je wast dit er heel gemakkelijk uit. Ook de huid kan er gevlekt uit zien en dit zal verdwijnen na het douchen.

Kwaliteit en Mileubewust

De Sienna X producten hebben een top kwaliteit aan ingrediënten. Onze spraytan vloeistoffen hebben bijvoorbeeld verschillende huidvriendelijke toevoegingen. De Sienna X spraytan producten kenmerken zich door een zeer natuurlijke kleur en een fijne geur. Ook zijn de Sienna X producten diervriendelijk ontwikkeld.


Kom langs voor vragen en advies

Kwaliteit en een prachtig, natuurlijk resultaat is bij Hairdressers en Beauty van groot belang. Daarom geven we je graag meer uitleg over onze Spray tan behandelingen. In de salon kunnen onze specialisten de juist behandeling adviseren en uitvoeren. Gebasseert op jouw wensen en huidtype.

Kom bij ons langs in de salon of volg ons op Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven van meer nieuwe producten en behandelingen.

all about us for you

Meer nieuws

De nieuwste haartrends voor 2021

Tegenwoordig zie je balayage overal terugkomen, en dat blijft ook in 2021 nog wel even zo. Je kunt het toepassen korte kapsels maar ook bij lang haar staat het ongelooflijk…

Lees verder

Een tintje bruiner met MARC INBANE

Wil je graag jezelf een mooi bruin kleurtje geven? Dan zijn de bruiningsproducten van MARC INBANE zeker iets voor jou! MARC INBANE is een grote speler in de wereld van…

Lees verder

De mooiste haarkleurtrends voor de winter 2020-2021

Ga het jaar 2021 helemaal nieuw in met een nieuwe haarkleur! De lijn tussen brunettes en blondines vervaagt steeds meer. Zo komen er prachtige tinten tevoorschijn zoals bronde, cappuccino, donkerblond…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
08:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.