gezond kleurtje

SPRAY TANNING

Bij Hairdressers and Beauty kunt u gebruik maken van Spray Tanning. Wij werken met Sienna-X, de toonaangevende professionele Sunless tanning.

Wat is spray tanning? Waarom werkt het?
Dihydroxyacetone (DHA) is een kleurloze stof die wordt gewonnen uit suikerriet. Dit is het actieve bestanddeel in de gekleurde oplossing welke wordt gesprayd op de huid. Aangebracht met een speciale lagedruk spraymachine werkt de DHA oplossing in op de proteïnen en aminozuren in de bovenste laag van je huid en zorgt voor een goudbruine kleur. De kleur die je ziet op het moment van je behandeling, is puur een kleur voor je tanning professional om te zien of je huid egaal is gedekt. In 8 tot 10 uur tijd zal je daadwerkelijke tan zich hebben ontwikkeld. Deze zal worden onthuld na het douchen.
Is het veilig?
Ja, heel veilig. Een Sienna-X sunless tan geeft dezelfde resultaten als 10 tot 14 dagen in de zon, maar zonder de nadelige effecten van zonnestralen. DHA is al meer dan 30 jaar goedgekeurd door de FDA voor gebruik in de beauty industrie.
Wat gebeurt en vóór, tijdens en na mijn behandeling?
  • voorafgaand aan je eerste tanning, zal je tanning professional je een aantal vragen stellen en een consultatie-kaart invullen
  • Daarna kleed je je uit. We raden je aan donker ondergoed te dragen. Je sieraden doe je af.
  • Vervolgens wordt er Sienna-X Barrier Creme gesmeerd op je handen, ellebogen en andere droge gebieden om de tanabsorptie te verminderen.
  • Volg de instructies van je tanning professional op, het sprayen duurt ongeveer 10 minuten.
  • In ca 8 uur ontwikkelt je huidskleur tot de natuurlijke Sienna-X tan, waarna je kunt douchen.
  • Heb je geen tijd om te douchen voor het slapen gaan, schrik dan niet. Door de transpiratie ‘s nachts kan het product afgeven op het beddengoed. Je wast dit er heel gemakkelijk uit. Ook de huid kan er gevlekt uit zien en dit zal verdwijnen na het douchen.

Heb je nog meer vragen of wil je nog meer weten over spraytanning, kom bij ons langs bij HB en we vertellen je er graag over!

hb-beeldmerk

Hairdressers

& Beauty

snel en eenvoudig

AFSPRAAK MAKEN

Ben jij klaar voor de Hairdressers & Beauty experience? Je bent slechts een stap verwijderd van deze ervaring.

Bij het annuleren van uw afspraak binnen 24 uur voor aanvang worden de volledige kosten van uw behandeling in rekening gebracht. U kunt ons altijd bereiken via onze e-mail en telefonisch tijdens openingstijden.

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
08:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.