all about us

Informatie

Bij onze werkwijze staat de klant voorop. Wij vinden het belangrijk dat u met plezier naar Hairdressers and Beauty komt en tevreden HB verlaat.  Dat u onze kapsalon waardeert is een feit: vele bezoekers zijn trouwe klanten, die regelmatig plaatsnemen in één van onze kappersstoelen.

Er komen klanten vanuit heel Nederland naar onze kapsalon, voornamelijk omdat we bekend staan om onze prachtige coupes, kleuringen en bruidskapsels. Aandacht voor u komt hier op de eerste plaats. Aandacht, vertrouwen en gemak zijn de belangrijkste redenen voor de klanten om terug te komen naar Hairdressers and Beauty.

Graag adviseren wij u ook over de verzorging van uw haar, de styling die bij u past en de (haar)kleur die u het beste staat. Als u van variëren houdt, denken wij graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. Bij Hairdressers and Beauty kunt u inspiratie opdoen als u regelmatig met een nieuwe look wilt verschijnen.

gold1
gold3

we maken je nog mooier

Styliste & visagiste

Bij Hairdressers and Beauty gaan we verder dan de verzorging van uw haar. Het is immers maar een onderdeel van uw persoonlijke verzorging. Zo bieden wij u de mogelijkheid om op uw verzoek gebruik te maken van het advies van onze Styliste en  Visagiste.
Ook is het mogelijk naast een mooi kapsel uw huid en handen er verzorgd uit te laten zien. Vraag naar onze mogelijkheden.

knippen en scheren

Heren

Ook de heren zijn bij ons van harte welkom. Voor een goede coupe en ook voor een kleine gezichtsbehandeling of om hun baard heerlijk te laten scheren.

Toe aan een nieuwe look? Laat je in de watten leggen door ons specialisten. Met de juiste opleidingen en trainingen weten we precies hoe we je haar naar jouw wensen kunnen knippen en stylen.

gold2
hb-beeldmerk

Hairdressers

& Beauty

snel en eenvoudig

AFSPRAAK MAKEN

Ben jij klaar voor de Hairdressers & Beauty experience? Je bent slechts een stap verwijderd van deze ervaring.

Bij het annuleren van uw afspraak binnen 24 uur voor aanvang worden de volledige kosten van uw behandeling in rekening gebracht. U kunt ons altijd bereiken via onze e-mail en telefonisch tijdens openingstijden.

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.