3 redenen om je haar te beschermen tegen de zon

Ga jij binnenkort op vakantie? Vergeet dan niet dat het heel belangrijk is dat je je haar goed beschermd tegen de zon. Het is belangrijk dat je je haar goed beschermt tegen de UV-straling omdat je haar net zo gevoelig is voor de zon als je huid.

3  redenen om je haar te beschermen tegen zon:

1. Pluizig haar

Door de warmte waar je op een warme vakantiedag in loopt wordt je haar droog en dus ook meer pluizig. Door je haar zo goed mogelijk te verzorgen met goed voedende producten zoals een masker zal het minder snel gaan pluizen door de warmte.

T

Tip: Gebruik hiervoor de 60 seconds treatment.

2. Kleurbeschadiging

Je bent net naar de kapper geweest om er een mooie kleur in te laten zetten voor de vakantie maar op vakantie verkleurd het helemaal. Dat wil je natuurlijk niet.

Tip: Gebruik de serum-spray om het haar tegen UV-stralen te beschermen.

3.Volgende kleuring blijft minder goed zitten.

De zon het zoute water en chloor tast je haarkwaliteit aan. Dit zorgt ervoor dat de eerst volgende kleuringen minder goed blijft zitten. Dit is toch zonde? Daarom moet je je haar goed beschermen tegen de zon, het zoute water en chloor.

Tip: Gebruik de shampoo om chloor en zoutresten uit het haar te verwijderen.


Sun Reflects lijn van Goldwell

Wij hebben daarom de Sun Reflects lijn van Goldwell, deze lijn bestaat uit een shampoo, 60 seconds treatment en een serum spray. Sun Reflects beschermd je haar tegen de zon zodat jij lekker kan genieten van je vakantie.

Mini’s
Ook is het belangrijk dat je het haar beschermd als je op pad gaat en de zon schijnt. Daarom hebben we ook mini’s die ideaal zijn om mee te nemen op vakantie of als je een dagje weggaat.

Vraag naar één van onze styliste voor meer informatie.

Ben jij al langs geweest bij Hairdressers & Beauty?

Ben jij al langs geweest om de heerlijk producten van Goldwell en Aveda te proberen? In onze salon maken we gebruik van deze merken omdat ze duurzaam zijn en een ruim assortiment hebben. Wil je altijd op de hoogte van ons blijven? Je kan ons ook volgen op Facebook en Instagram. We geven daar een kijkje achter de schermen en delen foto’s, video’s en leuke stories.

all about us for you

Meer nieuws

Onvergetelijke Ervaringen: Een duim omhoog door de consumentbond

Vandaag delen we met trots een hartverwarmend verhaal dat ons bereikte vanuit de consumentenbond. Het gaat over Jacqueline Schorer, een trouwambtenaar die op het punt staat om een belangrijk huwelijk…

Lees verder

Binnenkort trouwen? Ontdek onze bruid service

De grote dag komt eraan en alles staat in het teken van liefde, geluk en natuurlijk… prachtige trouwkapsels en make-up! Bij Hairdressers & Beauty begrijpen we als geen ander hoe…

Lees verder

Transformeer jouw haar met Magohair Hairextensions

Droom je van langer, voller en dikker haar? Wil je experimenteren met nieuwe kapsels en kleuren zonder je natuurlijke haar te beschadigen? Als dat zo is, overweeg dan om hairextensions…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.