3 redenen om je haar te beschermen tegen de zon

Ga jij binnenkort op vakantie? Vergeet dan niet dat het heel belangrijk is dat je je haar goed beschermd tegen de zon. Het is belangrijk dat je je haar goed beschermt tegen de UV-straling omdat je haar net zo gevoelig is voor de zon als je huid.

3  redenen om je haar te beschermen tegen zon:

1. Pluizig haar

Door de warmte waar je op een warme vakantiedag in loopt wordt je haar droog en dus ook meer pluizig. Door je haar zo goed mogelijk te verzorgen met goed voedende producten zoals een masker zal het minder snel gaan pluizen door de warmte.

T

Tip: Gebruik hiervoor de 60 seconds treatment.

2. Kleur beschadiging

Je bent net naar de kapper geweest om er een mooie kleur in te laten zetten voor de vakantie maar op vakantie verkleurd het helemaal. Dat wil je natuurlijk niet.

Tip: Gebruik de serum-spray om het haar tegen UV-stralen te beschermen.

3.Volgende kleuring blijft minder goed zitten.

De zon het zoute water en chloor tast je haarkwaliteit aan. Dit zorgt ervoor dat de eerst volgende kleuringen minder goed blijft zitten. Dit is toch zonde? Daarom moet je je haar goed beschermen tegen de zon, het zoute water en chloor.

Tip: Gebruik de shampoo om chloor en zoutresten uit het haar te verwijderen.


Sun Reflects lijn van Goldwell

Wij hebben daarom de Sun Reflects lijn van Goldwell, deze lijn bestaat uit een shampoo, 60 seconds treatment en een serum spray. Sun Reflects beschermd je haar tegen de zon zodat jij lekker kan genieten van je vakantie.

Mini’s
Ook is het belangrijk dat je het haar beschermd als je op pad gaat en de zon schijnt. Daarom hebben we ook mini’s die ideaal zijn om mee te nemen op vakantie of als je een dagje weggaat.

Vraag naar één van onze styliste voor meer informatie.