3 redenen om je haar te beschermen tegen de zon

Ga jij binnenkort op vakantie? Vergeet dan niet dat het heel belangrijk is dat je je haar goed beschermd tegen de zon. Het is belangrijk dat je je haar goed beschermt tegen de UV-straling omdat je haar net zo gevoelig is voor de zon als je huid.

3  redenen om je haar te beschermen tegen zon:

1. Pluizig haar

Door de warmte waar je op een warme vakantiedag in loopt wordt je haar droog en dus ook meer pluizig. Door je haar zo goed mogelijk te verzorgen met goed voedende producten zoals een masker zal het minder snel gaan pluizen door de warmte.

T

Tip: Gebruik hiervoor de 60 seconds treatment.

2. Kleurbeschadiging

Je bent net naar de kapper geweest om er een mooie kleur in te laten zetten voor de vakantie maar op vakantie verkleurd het helemaal. Dat wil je natuurlijk niet.

Tip: Gebruik de serum-spray om het haar tegen UV-stralen te beschermen.

3.Volgende kleuring blijft minder goed zitten.

De zon het zoute water en chloor tast je haarkwaliteit aan. Dit zorgt ervoor dat de eerst volgende kleuringen minder goed blijft zitten. Dit is toch zonde? Daarom moet je je haar goed beschermen tegen de zon, het zoute water en chloor.

Tip: Gebruik de shampoo om chloor en zoutresten uit het haar te verwijderen.


Sun Reflects lijn van Goldwell

Wij hebben daarom de Sun Reflects lijn van Goldwell, deze lijn bestaat uit een shampoo, 60 seconds treatment en een serum spray. Sun Reflects beschermd je haar tegen de zon zodat jij lekker kan genieten van je vakantie.

Mini’s
Ook is het belangrijk dat je het haar beschermd als je op pad gaat en de zon schijnt. Daarom hebben we ook mini’s die ideaal zijn om mee te nemen op vakantie of als je een dagje weggaat.

Vraag naar één van onze styliste voor meer informatie.

Ben jij al langs geweest bij Hairdressers & Beauty?

Ben jij al langs geweest om de heerlijk producten van Goldwell en Aveda te proberen? In onze salon maken we gebruik van deze merken omdat ze duurzaam zijn en een ruim assortiment hebben. Wil je altijd op de hoogte van ons blijven? Je kan ons ook volgen op Facebook en Instagram. We geven daar een kijkje achter de schermen en delen foto’s, video’s en leuke stories.

all about us for you

Meer nieuws

Win een original Goldwell Bike!

Zie jij jezelf al door De Bilt en omstreken cruisen op deze fiets? Dat zou binnenkort zomaar kunnen. Bij elke afspraak of productaankoop in de maand augustus worden jouw gegevens opgeslagen…

Lees verder

Sienna X: Professional Tanning

Niet op vakantie deze zomer, maar toch een gezonde bruine huid? Dat kan! Met de Sienna-X spray tan behandeling in onze salon.  Een professionele spray tan zorgt snel voor een…

Lees verder

De nieuwste vegan lipstick en lipgloss van Aveda

Een goede lipstick die ook nog eens volledig natuurlijk is en niet op dieren is getest? De nieuwste lipstick en lipgloss van Aveda zijn helemaal vegan! Maak kennis met de…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
08:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.