Aveda Botanical Repair: verbetert beschadigd haar!

Heeft u last van beschadigd haar? Maak dan nu kennis met de Botanical Repair producten van Aveda. De plantaardige producten zijn voor alle soorten haartypes en zorgen er voor dat het haar sterker en glanzender wordt.

De producten versterken en herstellen het haar van binnenuit met plantmoleculen en botanische oliën die de binding opbouwen. Zo verbetert u onmiddellijk de look van uw beschadigde haar!

Plant aangedreven.
Planeet gericht.

✓ 100% veganistisch

✓ Productie 100% op wind- en zonne-energie.*

✓ Sulfaatreiniger-, siliconen- en parabenenvrij

✓ Zonder synthetische geur

✓ Geen nieuw plastic in flessen en potten

✓ 94% op natuurlijke wijze verkregen**

✓ Diervriendelijk

Hoe werkt het?

Met behulp van deze plantaardige producten van Aveda, wordt het beschadigde haar versterkt. De drieledige formule zorgt ervoor dat plantaardige moleculen het haar versterkt en herstelt van binnenuit zodat haarbreuk wordt voorkomen. Daarbij legt het een beschermend laagje om de schubbenlaag zodat je haar er weer gezond en glanzend uitziet.

HERSTEL

Het plant-gebaseerde versterkende molecuul penetreert de binnenste cortex om het haar van binnenuit te verstevigen en herstellen.

VOORKOM

Voedende macrogroene blend met avocado, groene thee en sacha inchi-oliën die haarschubben verzachten en zorgen voor ontklitting en het voorkomen van breken.

BESCHERM

Plant-gebaseerd complex imiteert de buitenste f-laag van het haar om dit te beschermen.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak!

Geïnteresseerd in de Botanical Repair producten van Aveda? Kom vooral eens langs mij ons in de salon of maak online een afspraak! Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram. We geven daar een kijkje achter de schermen en delen foto’s, video’s en leuke stories.

all about us for you

Meer nieuws

Onvergetelijke Ervaringen: Een duim omhoog door de consumentbond

Vandaag delen we met trots een hartverwarmend verhaal dat ons bereikte vanuit de consumentenbond. Het gaat over Jacqueline Schorer, een trouwambtenaar die op het punt staat om een belangrijk huwelijk…

Lees verder

Binnenkort trouwen? Ontdek onze bruid service

De grote dag komt eraan en alles staat in het teken van liefde, geluk en natuurlijk… prachtige trouwkapsels en make-up! Bij Hairdressers & Beauty begrijpen we als geen ander hoe…

Lees verder

Transformeer jouw haar met Magohair Hairextensions

Droom je van langer, voller en dikker haar? Wil je experimenteren met nieuwe kapsels en kleuren zonder je natuurlijke haar te beschadigen? Als dat zo is, overweeg dan om hairextensions…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.