Aveda Cherry Almond-lijn

Complete verzorging voor het haar en het lichaam? Ontdek de Aveda Cherry Almond-lijn bij Hairdressers & Beauty. De lijn bestaat niet alleen uit shampoo en conditioner, maar ook uit een hand- en bodywash. Met deze lijn kies je voor producten met een heerlijke zoete geur, veroorzaakt door de meer dan 30 bloemen- en plantenextracten. Meer weten? Lees snel verder!

Maak kennis met de Aveda Cherry Almond-lijn

Met de Aveda Cherry Almond-lijn komen twee unieke ingrediënten samen: kersenbloemenextract en amandelolie. Samen met 38 andere bloemen- en plantenextracten geven deze twee ingrediënten het haar een zacht gevoel en een prachtige glans. Onder andere tonkaboon, ylang ylang en biologische sinaasappel komen terug in de Aveda Cherry Almond-lijn.Gebruik de shampoo in combinatie met de conditioner om een nog zachter en gewichtloos volume in het haar te krijgen!

Genieten van de beste producten

Wil je een heerlijk geurende set met shampoo en conditioner voor jouw haar? Aveda heeft alles op alles gezet om een lijn op de markt te brengen die niet alleen heerlijk ruikt, maar ook zorgt voor glanzend en zacht haar. In de lijn vind je de volgende haarproducten: 

  • Shampoo: de cherry almond shampoo heeft ingrediënten uit babassu en kokosnoot die het haar reinigen op een diepe, zachte wijze. Daarnaast worden de gezonde lipiden en oliën in het haar in stand gehouden. De kersenbloesem en zoete amandelolie herstellen de zachtheid en glans in het haar, van de wortels naar de uiteinden. 
  • Conditioner: de cherry almond softening conditioner bevat niet alleen biologische kokosolie, maar ook kariteboter. Dit zorgt voor een diepe verzorging, zachtheid en zeer gemakkelijk borstelen van het haar. De natuurlijke kersenbloesem en amandelolie herstellen het haar. 
  • Leave-in conditioner: de cherry almond leave in conditioner is de perfecte treatment voor het haar, na het wassen. Spoel de conditioner niet uit maar laat het zijn werk doen. Deze conditioner zorgt voor glans, ontklit, verzorgt, beschermt tegen warmte en voorkomt daarnaast ook statisch haar. 

Ontdek de lijn bij ons in de salon

De producten in de Aveda Cherry Almond lijn zijn niet alleen vrij van dierlijke bijproducten, maar ook van siliconen, parabenen, gluten, en mineraalolie. Daarnaast hebben de producten ook geen synthetische geur. Benieuwd naar jouw mogelijkheden met deze nieuwe lijn van Aveda? Kom bij ons langs in de salon om de heerlijke geur zelf te ruiken. We helpen je ook graag om de beste verzorging te vinden voor jouw haar!

all about us for you

Meer nieuws

Onvergetelijke Ervaringen: Een duim omhoog door de consumentbond

Vandaag delen we met trots een hartverwarmend verhaal dat ons bereikte vanuit de consumentenbond. Het gaat over Jacqueline Schorer, een trouwambtenaar die op het punt staat om een belangrijk huwelijk…

Lees verder

Binnenkort trouwen? Ontdek onze bruid service

De grote dag komt eraan en alles staat in het teken van liefde, geluk en natuurlijk… prachtige trouwkapsels en make-up! Bij Hairdressers & Beauty begrijpen we als geen ander hoe…

Lees verder

Transformeer jouw haar met Magohair Hairextensions

Droom je van langer, voller en dikker haar? Wil je experimenteren met nieuwe kapsels en kleuren zonder je natuurlijke haar te beschadigen? Als dat zo is, overweeg dan om hairextensions…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.