Aveda: meer dan haarverzorging

Aveda is een merk waarmee we nog verder gaan dan alleen haarverzorging. Aveda beschikt namelijk over meer dan alleen haarverzorging. Ze hebben namelijk ook huidverzorging en lichaamsverzorging. Het uitgebreide assortiment beschikt ook over super goede verzorgingslijn voor mannen. Aveda staat voor het verzorgen van de wereld. Bij Aveda worden geen dierproeven gedaan en wordt er gewerkt met natuurlijke producten.

Haarverzorging

Aveda heeft voor zowel mannen als vrouwen een groot assortiment op het gebied van haarverzorging. Er zijn verschillende verzorgingslijnen voor bijvoorbeeld beschadigd, droog en of krullend haar. Ze hebben producten om haaruitval te verminderen maar ook om je kleur te versterken en te beschermen. Ook heeft Aveda producten voor dingen zoals beschadigd haar of futloos haar. Deze producten beschermen, versterken en herstellen je haar.

Huidverzorging

Ook voor de huidverzorging heeft Aveda een ruim assortiment. Er zijn onder andere producten voor een droge of vette huid. Denk aan gezichtsmaskers maar ook aan verzorgende lotions. Ook voor mannen is er een huidverzorgingslijn bij Aveda. Deze verzorgt de huid en hoofdhuid van de mannen toch net even op een andere manier dan die van vrouwen.

Lichaamsverzorging

Toe aan wat ontspanning ook dat kan met Aveda. De heerlijke lichaamsverzorging lijnen helpen tegen stress of helpen je om jezelf kalm te laten voelen. Ook voor de handen en voeten is er speciale verzorging die je handen en voeten hydrateren en verzachten. Er zijn heerlijke producten voor onder de douche of voor in bad die allemaal een ander effect hebben. De ene kalmeert je lichaam en ander is stressverlichtend voor je lichaam.

Veel producten die allemaal een andere effect op het haar of lichaam hebben. Aveda is een merk voor vele dingen die ons altijd goede resultaten opleveren.

Ben jij al langs geweest bij Hairdressers & Beauty?

Ben jij al langs geweest om de heerlijk producten van Goldwell en Aveda te proberen? In onze salon maken we gebruik van deze merken omdat ze duurzaam zijn en een ruim assortiment hebben. Wil je altijd op de hoogte van ons blijven? Je kan ons ook volgen op Facebook en Instagram. We geven daar een kijkje achter de schermen en delen foto’s, video’s en leuke stories.