Beste kapper in de regio!

De verkiezing voor de leukste kapsalon en ZZP kappers zijn weer geweest. Tussen 25 maart en 5 mei kon er in alle gemeentes gestemd worden op de leukste kapsalon en ZZP kapper. Door te stemmen maakte elke kapsalon of ZZP’er kans op een felbegeerde award. De awards werden uitgereikt aan de winnaars per gemeente, provincie en een landelijke winnaar.

De verkiezing

Alle kapsalons in een regio maakte kans om te winnen. Iedere kapsalon of ZZP kapper kon in twee categorieën kans maken op een award. De meeste stemmen en het hoogste waarderingscijfer. Het aantal stemmen telde 60% mee en de waardering 40%. Per categorie kon er één stem uitgebracht worden. Om in aanmerking te komen voor een award had je minimaal 30 stemmen nodig.

Beste kapper in de regio

Met 111 stemmen en een waarderingscijfer van een 9,4, mogen wij onszelf de beste kapsalon van De Bilt en omstreken noemen. Hier zijn wij super blij mee want, door jullie stemmen zijn we in beide categorieën uitgeroepen tot de leukste kapsalon van de regio. Ook mochten we ook een gold award in ontvangst nemen.

Kers op de taart: Een zilveren speldje

Ook ontvingen wij laatst een zilveren speldje voor onze 25 jarige deelname aan DenkTank, bestuur en creatieve bijdrage voor de gehele kappersbranche. Stichting de Nationale DenkTank is opgericht vanuit het ideaal om een brug te slaan tussen de overheid, de wetenschap en het bedrijfsleven – met als doel de Nederlandse samenleving met vernieuwende ideeën vooruit te helpen.

Ben jij al langs geweest bij Hairdressers & Beauty?

Ben jij al langs geweest om de heerlijk producten van Goldwell en Aveda te proberen? In onze salon maken we gebruik van deze merken omdat ze duurzaam zijn en een ruim assortiment hebben. Wil je altijd op de hoogte van ons blijven? Je kan ons ook volgen op Facebook en Instagram. We geven daar een kijkje achter de schermen en delen foto’s, video’s en leuke stories.

all about us for you

Meer nieuws

Onvergetelijke Ervaringen: Een duim omhoog door de consumentbond

Vandaag delen we met trots een hartverwarmend verhaal dat ons bereikte vanuit de consumentenbond. Het gaat over Jacqueline Schorer, een trouwambtenaar die op het punt staat om een belangrijk huwelijk…

Lees verder

Binnenkort trouwen? Ontdek onze bruid service

De grote dag komt eraan en alles staat in het teken van liefde, geluk en natuurlijk… prachtige trouwkapsels en make-up! Bij Hairdressers & Beauty begrijpen we als geen ander hoe…

Lees verder

Transformeer jouw haar met Magohair Hairextensions

Droom je van langer, voller en dikker haar? Wil je experimenteren met nieuwe kapsels en kleuren zonder je natuurlijke haar te beschadigen? Als dat zo is, overweeg dan om hairextensions…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.