Binnenkort trouwen? Ontdek onze bruid service

De grote dag komt eraan en alles staat in het teken van liefde, geluk en natuurlijk… prachtige trouwkapsels en make-up! Bij Hairdressers & Beauty begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om er op je best uit te zien op je bruiloft. Daarom zijn we trots om jou een full-service ervaring aan te bieden, waarbij we niet alleen zorgen voor jouw perfecte trouwkapsel, maar ook voor de bijpassende visagie.

Bruidskapsel

Ons toegewijde team van haarprofessionals beschikt over jarenlange ervaring en een passie voor creativiteit. We blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en technieken, zodat we jou altijd het beste kunnen bieden. Of je nu droomt van een verfijnde updo, prachtige vlechten of losse golven, wij staan open om jou droom kapsel te verwezenlijken.

Bruidsvisagie

Maar een prachtig trouwkapsel is niet compleet zonder de juiste make-up. Onze visagisten staan klaar om jouw natuurlijke schoonheid te laten stralen. Tijdens een proefsessie luisteren we naar jouw wensen en bekijken we welk trouwkapsel je hebt gekozen, zodat we een make-upstijl kunnen creëren die naadloos aansluit bij jouw persoonlijkheid en stijl.

Jouw droomlook

Of je nu voor een klassieke, romantische, of moderne look gaat, bij Hairdressers & Beauty kun je rekenen op onze full-service aanpak. Van het eerste idee tot de laatste finishing touch, we staan aan jouw zijde om ervoor te zorgen dat jouw trouwkapsel en visagie perfect aansluiten bij jouw wensen en de stijl van je bruiloft.

Klaar om je trouwdag te laten stralen? Neem vandaag nog contact op met Hairdressers & Beauty om jouw trouwkapsel- en visagie-afspraak te plannen. We kijken ernaar uit om samen met jou de perfecte look te creëren voor de meest onvergetelijke dag van je leven.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak!

Kom vooral eens langs mij ons in de salon of maak online een afspraak! Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram. We geven daar een kijkje achter de schermen en delen foto’s, video’s en leuke stories.

all about us for you

Meer nieuws

Onvergetelijke Ervaringen: Een duim omhoog door de consumentbond

Vandaag delen we met trots een hartverwarmend verhaal dat ons bereikte vanuit de consumentenbond. Het gaat over Jacqueline Schorer, een trouwambtenaar die op het punt staat om een belangrijk huwelijk…

Lees verder

Transformeer jouw haar met Magohair Hairextensions

Droom je van langer, voller en dikker haar? Wil je experimenteren met nieuwe kapsels en kleuren zonder je natuurlijke haar te beschadigen? Als dat zo is, overweeg dan om hairextensions…

Lees verder

Nieuw: Goldwell Kerasilk. Een revolutionaire haarverzorgingslijn

Ben je het zat om te worstelen met droog, beschadigd haar dat niet wil meewerken? Besteed je uren aan het temmen van je pluizige haar of het beheersen van je…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.