Bubblegum: Goldwell’s 2022 kleur van het jaar!

Ontdek Goldwell’s 2022 kleur van het jaar, bubblegum! We gaan dit jaar voor een retro-futuristische roze tint, die samen met de felroze en klassieke pastelkleuren zorgen voor een levendige, vrolijke en frisse haarlook. De opvallende bubblegum haarlook heeft een divers publiek, dus het is leuk voor iedereen!

De uitstraling van bubblegum

Bubblegum is nu een bepalende kleur van de tijd. De kleur straalt mode, schoonheid en levensstijluit. Met een onderliggende blauwe toon creëert Goldwell Bubblegum een frisheid toe die zowel progressief als gebalanceerd is; veelzijdig en toch gemeten. “Deze speelse, inclusieve kleur staat voor diversiteit, eigen identiteit, plezier en vrijheid; dit is iets wat onze stylisten niet konden wachten om te beginnen met het repliceren in hun kleurformules”, zegt John Moroney, Global Creative Director Goldwell. “Door de unieke balans te vinden tussen flirterig en gezond, koel en warm, en zacht en sterk, zullen de dynamische aspecten van Bubblegum de look ook doordrenken met een opvallend dramatisch effect als geen ander.”

Bubblegum toch niks voor jou?

Is de bubblegum look net iets te veel voor jou, maar wil je wel graag iets leuks doen met je haar? Wij hebben wat tips. Ook zie je balayage in 2022 veel voorbij komen. Het is niet te veel, maar valt wel op door de verschillende tinten in het haar. Je kan het zo opvallend maken als jij maar wilt! Of juist wat minder opvallend laten maken door de balayage niet veel te laten verschillen van je eigen haarkleur.

Meer inspiratie?

Kijk voor meer inspiratie eens naar onze blog waarin wij dé 2022 zomer haarkleuren voor vrouwen laten zien! Dus misschien zit de perfecte match er voor jou wel tussen!

Geïnteresseerd? Maak een afspraak!

Ga jij dit jaar voor de opvallende bubblegum look of toch voor een wat minder opvallende look? Maak een afspraak en kom langs bij de salon zodat jij de rest van het jaar kan genieten van een vrolijke en frisse haarlook naar wens!

Bronnen: esteticamagazine.com, hairbeautycompany.nl

Ben jij al langs geweest bij Hairdressers & Beauty?

Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram. We geven daar een kijkje achter de schermen en delen foto’s, video’s en leuke stories.

all about us for you

Meer nieuws

Onvergetelijke Ervaringen: Een duim omhoog door de consumentbond

Vandaag delen we met trots een hartverwarmend verhaal dat ons bereikte vanuit de consumentenbond. Het gaat over Jacqueline Schorer, een trouwambtenaar die op het punt staat om een belangrijk huwelijk…

Lees verder

Binnenkort trouwen? Ontdek onze bruid service

De grote dag komt eraan en alles staat in het teken van liefde, geluk en natuurlijk… prachtige trouwkapsels en make-up! Bij Hairdressers & Beauty begrijpen we als geen ander hoe…

Lees verder

Transformeer jouw haar met Magohair Hairextensions

Droom je van langer, voller en dikker haar? Wil je experimenteren met nieuwe kapsels en kleuren zonder je natuurlijke haar te beschadigen? Als dat zo is, overweeg dan om hairextensions…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.