Dit zijn dé 6 haartrends voor herfst/winter 2021-2022

Seizoenen komen en gaan en met ieder seizoen blijven ook altijd nieuwe haartrends komen: wij houden ervan! Zo kunnen we blijven ontwikkelen en inspireren. Ook voor komende winter staan er weer leuke trends op ons te wachten. Wat zijn de looks die je dit najaar en de naderende winter niet kunt missen? Er staan heel wat creatieve looks voor alle lengtes voor je klaar en wij laten ze graag aan je zien!

1: De pony is een blijvertje

Pony’s zijn nog altijd een grote trend en dat vinden we helemaal niet erg! De pony kan jouw hele uitstraling in een klap veranderen en is daarnaast in heel veel vormen te creëren. Komend najaar zien we dan ook pony’s in alle lengtes: zowel volle, lange pony’s als rechte of juist schuine pony’s. 

2: Maak kennis met statement haarkleuren

Het sleutelwoord voor de hipste kleuren voor herfst en winter is lef. Voor dit seizoen zie je veel opvallende kleuren die gezien mogen worden. Wat dacht je van koperachtig rood of gitzwart? Maar ook kastanjebruin of honingblond zijn schitterende kleuren voor het najaar. 

3: De comeback van korte kapsels op de catwalk

Het haar mag weer kort, want korte kapsels zijn deze winter hip. Denk hierbij aan de pixie cut, de korte bob of de mullet, maar ook korte kapsels met een pony zie je veel terug. Creëer met water of gel een futuristische look en je bent helemaal on trend!

4: Laat je natuurlijke krullen spreken

Ben je gezegend met een prachtige bos krullen? In het seizoen 2021/2022 is het tijd om deze gift te omarmen, want krullen mogen gezien worden. Je kunt jouw krullen helemaal au naturel hun gang laten gaan, maar ook stijlen met veel volume: je kunt alle kanten op. 

5: Herbeleef de flowerpower hoogtijdagen met een shag haircut

De jaren 70 en 80 maken deze winter een comeback, want de shag haircut is terug van weggeweest. Een shag kapsel is geschikt voor alle haartypen en wordt gecreëerd met volume, lengteverschillen en speelse punten. Leuke extra: een shag kapsel combineer je perfect met een pony. 

6: Zij- en middenscheiding blijven on trend

Zowel met zij- als middenscheiding zit je deze herfst en winter goed. De zijscheiding combineer je met stijlvolle spelden en het leuke is: er zijn geen regels waar je de scheiding moet zetten. De middenscheiding is ook nog altijd trendy en terecht: hier kun je alle kanten mee op, vooral als het gaat om leuke accessoires. 

Spreekt een van deze trendy looks je aan? Kom bij ons langs in de salon voor een afspraak! 

Bron: trendystyle.net

Ben jij al langs geweest bij Hairdressers & Beauty?

Ben jij al langs geweest om de heerlijk producten van Goldwell en Aveda te proberen? In onze salon maken we gebruik van deze merken omdat ze duurzaam zijn en een ruim assortiment hebben. Wil je altijd op de hoogte van ons blijven? Je kan ons ook volgen op Facebook en Instagram. We geven daar een kijkje achter de schermen en delen foto’s, video’s en leuke stories.

all about us for you

Meer nieuws

Onvergetelijke Ervaringen: Een duim omhoog door de consumentbond

Vandaag delen we met trots een hartverwarmend verhaal dat ons bereikte vanuit de consumentenbond. Het gaat over Jacqueline Schorer, een trouwambtenaar die op het punt staat om een belangrijk huwelijk…

Lees verder

Binnenkort trouwen? Ontdek onze bruid service

De grote dag komt eraan en alles staat in het teken van liefde, geluk en natuurlijk… prachtige trouwkapsels en make-up! Bij Hairdressers & Beauty begrijpen we als geen ander hoe…

Lees verder

Transformeer jouw haar met Magohair Hairextensions

Droom je van langer, voller en dikker haar? Wil je experimenteren met nieuwe kapsels en kleuren zonder je natuurlijke haar te beschadigen? Als dat zo is, overweeg dan om hairextensions…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.