Een tintje bruiner met MARC INBANE

Wil je graag jezelf een mooi bruin kleurtje geven? Dan zijn de bruiningsproducten van MARC INBANE zeker iets voor jou!

MARC INBANE is een grote speler in de wereld van de bruiningscosmetica. Diverse invloedrijke modehuizen, visagisten, dermatologen en beroemdheden zijn er fan van. Ook wij Hairdressers & Beauty gebruiken graag de producten van MARC INBANE!

De Uv-straling van de zon en de zonnebank is schadelijk voor onze huid. MARC INBANE biedt een veilig, verantwoordelijk en natuurlijk alternatief voor deze schadelijke Uv-straling. De producten van MARC INBANE zitten vol voedende stoffen zoals Aloë vera en Ginkgo. Daarnaast is het geschikt voor alle huidtypen en alle huidtinten. 

Waarom MARC INBANE?

  • Voor hem en haar
  • Veilig en gezond alternatief voor een gelijkmatig gebruinde huid
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Droogt snel en zonder vlekken
  • Geen typische zelfkleurige geur en geen sinaasappeleffect.
  • Geschikt voor alle huidtypen en huidtinten
  • Veganistisch en niet getest op dieren
  • Gebaseerd op zuivere en natuurlijke ingrediënten
  • Vrij van parabenen en siliconen
  • Dermatologisch getest en hypoallergeen

Producten van MARC INBANE

Benieuwd hoe je de beste bruine kleur kunt creëren zonder de zon? Hieronder vertellen we u precies hoe u de producten van MARC IBANE kunt toepassen voor het mooiste resultaat.

– Natural Tanning Spray

Deze Naturel Tanning Spray is een veilige manier om een kleurtje te krijgen zonder Dat u de zon nodig heeft. Deze bekroonde spray is eenvoudig zelf aan te brengen. Dit product is verrijkt met plantaardige, zuivere en voedende ingrediënten zoals Aloë vera en Ginkgo. Dit geeft een gezonde, natuurlijke en gelijkmatige gebruinde huid. De spray is sneldrogend en is geschikt voor alle huidtypen en huidtinten. Daarnaast is het ook mogelijk om de spray als finishing touch te gebruiken voor over de make-up. Het laat geen strepen of vlekken achter.

De Natural Tanning Spray van MARC INBANE wordt dagelijks aanbevolen door kappers, visagisten en schoonheidsspecialisten.

Hoe gebruikt u MARC INBANE Tanning Spray

Breng de spray aan met een afstand van ongeveer 30 centimeter van uw huid af. Gebruik korte en snelle bewegingen bij het sprayen. U kunt de spray ook direct aanbrengen met een handschoen of de tanning brush voor een gelijkmatig en streeploos resultaat. Om het droogproces te versnellen kunt u een föhn gebruiken. Het resultaat gaat 5 dagen mee. Zo kunt u extra lang genieten van uw zomerse look!

– Perle de Soleil 

Dit zijn bruiningsdruppels die u kunt mengen met uw favoriete vocht inbrengende crème, bodylotion of zonnebrandcrème. Zo creëert u een natuurlijk en egale bruine kleur. Het product past zich aan uw huidskleur aan zonder vlekken. MARC INBANE Perle de Soleil bevat 210 druppel en zorgt voor een langere houdbaarheid zonder extra conserveringsmiddelen.

Hoe gebruikt u MARC INBANE Perle de Soleil

Zorg voor het gebruik voor een gereinigde huid bijvoorbeeld met de MARC INBANE gezichtsscrub (Black Exfoliator) of de MARC INBANE body scrub (Exfoliating Mitt).

Meng de druppels met de gebruikelijke hoeveelheid crème in de palm van je hand en breng het aan op de gewenste plek. Gebruik 1 tot 2 druppels om uw glans te behouden of 3 tot 4 druppels om uw bruine kleur te versterken; 

Geniet van uw kleur zonder zon tot 3 dagen dankzij de 4-voudige bruiningstechnologie.

– Natural Tanning Mousse

De Naturel tanning Mousse van MARC INBANE zorgt direct voor een gezonde huid en een gladde, zongebruinde teint die perfect past bij uw natuurlijke huidskleur. Deze lichte voedende mousse is eenvoudig aan te brengen en droogt snel. De mousse dringt door tot in de diepere lagen van de huid dankzij de toevoeging van 3de generatie hyaluronzuur SLMW. Het verbetert de huidstructuur en stimuleert de vorming van collageen. Collageen is onderdeel van het bindweefsel en een belangrijk eiwit dat zorgt voor stevigheid in het hele lichaam. Daarnaast werkt het uitstekend als vochtinbrenger. 

Hoe gebruikt u Natural Tanning Mousse

Breng de Mousse op de handschoen aan voor een mooie verdeling zonder vlekken of strepen: zelfs in moeilijk bereikbare zones zoals de achterkant van de armen of benen. Breng aan met zachte, soepele bewegingen voor een perfect resultaat. Gebruik een haardroger om het droogproces te versnellen. Geniet van een zomerse teint en een gelijkmatig gebruinde huid tot 9 dagen.

– Black Exfoliator

De Black Exfoliator is een vochtig brengende gezichtsscrub die uw huid een stralende gloed geeft. De buitenste huidlaag verjongt en het vermogen van de huid om vocht vast te houden vergroot. Bij het aanbrengen van MARC INBANE Black Exfoliator wordt de scrub zwart dankzij de aanwezigheid van absorberende deeltjes, opgebouwd uit koolstof. Deze deeltjes hechten aan verontreinigingen zoals olie en vette deeltjes. Daarnaast heeft de scrum een extreem hoog antibacterieel effect. Het scrubben van de huid met Black Exfoliator voor dat je je gaat bruinen maakt de huid glad en zorgt voor een langer durende bruining. 

Hoe gebruikt u Black Exfoliator

Breng een kleine hoeveelheid scrub aan op een vochtige huid. Wrijf met de vingertoppen in kleine cirkelvormige bewegingen. Schenk hierbij net wat meer aandacht bij de T-zone en vermijd de huid rond de ogen.

Laat daarna de scrub 10 minuten zitten om het goed te laten reinigen. Spoel tenslotte de huid af met water.

Gebruik 1-3 keer per week, afhankelijk van uw huidtype.

– Exfoliating Mitt

Deze gebruiksvriendelijke en dubbelzijdige scrubhandschoen is gebaseerd op natuurlijke koolstof, die bekend staat om zijn diepe reinigende en zuiverende werking. Deze scrubhandschoen heeft de ene kant een verfijnde korrelstructuur en aan de andere kant een grovere structuur. Hiermee verwijder je gemakkelijk de dode huidcellen en de overtollige resten van de zelfbruiner. Hiervan krijg je een zachte en gereinigde huid wat zorgt voor een langer durende bruining.

Hoe gebruikt u Exfoliating Mitt

Gebruik de Exfoliation Mitt op een vochtige huid in combinatie met uw favoriete bad- of doucheproducten. Maak hierbij zachte ronddraaiende bewegingen over de huid en vermijd het gezicht.

Geef wat extra druk bij de zones waar zelfbruiningsresiduen zichtbaar zijn. Spoel na gebruik de mitt af en laat hem op natuurlijke wijze drogen.

all about us for you

Meer nieuws

Onvergetelijke Ervaringen: Een duim omhoog door de consumentbond

Vandaag delen we met trots een hartverwarmend verhaal dat ons bereikte vanuit de consumentenbond. Het gaat over Jacqueline Schorer, een trouwambtenaar die op het punt staat om een belangrijk huwelijk…

Lees verder

Binnenkort trouwen? Ontdek onze bruid service

De grote dag komt eraan en alles staat in het teken van liefde, geluk en natuurlijk… prachtige trouwkapsels en make-up! Bij Hairdressers & Beauty begrijpen we als geen ander hoe…

Lees verder

Transformeer jouw haar met Magohair Hairextensions

Droom je van langer, voller en dikker haar? Wil je experimenteren met nieuwe kapsels en kleuren zonder je natuurlijke haar te beschadigen? Als dat zo is, overweeg dan om hairextensions…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.