Goldwell Kerasilk Revitalize voor haar en hoofdhuid

Nooit meer last van een geïrriteerde hoofdhuid? De oplossing is dichterbij dan je denkt: kom langs bij Hairdressers & Beauty voor de nieuwe lijn van Goldwell: Keraslik Revitalize. De producten zijn speciaal ontworpen voor het verjongen van de hoofdhuid. Je hoofdhuid kan op allerlei manieren sneller verouderen; luchtvervuiling, UV-stralen, hitte en kou maar ook chemische cosmetische producten hebben invloed op veroudering van de hoofdhuid. Met Goldwell Kerasilk Revitalize verzorg je je hoofdhuid optimaal en geniet je echt even van een ontspannend moment voor huid én haar.

Mooi verzorgd haar begint bij de bron

De veroudering van de hoofdhuid heeft logischerwijs ook invloed op je haar. Ook daarom is het belangrijk om de verzorging van je hoofdhuid serieus te nemen. De Goldwell Kerasilk Revitalize lijn is gemaakt om zowel huid als haar te verbeteren met een uitgebreide reeks van producten voor iedere stap:

  • Scrub: een pre-wash die de hoofdhuid ontdoet van dode huidcellen
  • Shampoo: een milde reiniging voor na het scrubben
  • Foundation: natuurlijke beschermlaag van de huid om de balans te herstellen
  • Serum: voor reiniging en hydratatie en kalmering van de hoofdhuid.

De ingrediënten van Goldwell Kerasilk Revitalize

Welke ingrediënten zijn gebruikt bij het tot stand brengen van de Goldwell Kerasilk Revitalize lijn? Ten eerste zijn alle producten verrijkt met ECTOIN. Dit is een krachtig, duurzaam en natuurlijk product dat de hoofdhuid beschermd en hersteld van stress en andere invloeden van buitenaf. Andere ingrediënten die zijn gebruikt zijn roodalgen, ginseng en druivenpitextract. Deze elementen dragen allemaal bij aan indrukwekkende resultaten met positieve gevolgen voor huid en haar. 

Dít zijn de tekenen van een verouderde hoofdhuid

Hoe werken de nieuwe producten van Goldwell? Ieder product, van scrub tot serum, is los te gebruiken. Voor een ultieme werking gebruik je meerdere producten tegelijk. Op basis van een hoofdhuidanalyse in de salon kan worden vastgesteld wat je nodig hebt. Hoe weet je of je last hebt van een verouderde hoofdhuid? Dit laat zich zien door middel van allerlei tekenen: een uitgedroogde of geïrriteerde, vette hoofdhuid met roos of het krijgen van dunner of zwakker haar kan hier een teken van zijn. Ontdek zelf de krachtige werking van de producten en kom langs in de salon om de Kerasilk Revitalize lijn aan te schaffen. 

Kom je ook langs bij Hairdressers & Beauty?

Bij Hairdressers & Beauty geloven we dat een goed verzorgde hoofdhuid het begin is van een compleet gezonde look. De combinatie van huid en haarverzorging is dan ook enorm belangrijk. Daarom geven we ook graag advies over alles wat hiermee te maken heeft. Kom langs in de salon voor meer informatie of een uitgebreide uitleg van de producten. Je kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van nieuws en meer nieuwe duurzame producten!

all about us for you

Meer nieuws

Basisverzorging voor de hoofdhuid

Heeft u last van zichtbare hoofd huidveroudering? Hier zijn wat tips over hoe u het beste uw hoofdhuid kunt verzorgen tegen veroudering. Ook beantwoord Deskundige Julie Thornton de 4 meest…

Lees verder

Krullen definiëren met Aveda Be Curly

Naast de favorieten van Be Curly, van de bestverkopende Be Curly Curl Enhancer tot speciaal samengestelde shampoo en conditioner, heeft Aveda een selectie gemaakt van producten uit de aanbod van…

Lees verder

Aveda cadeaugids: Altijd een goed cadeau.

1. Luxe haarverzorging geschenken  Feestdagen klaar haar staat bij iedereen op het verlanglijstje, Aveda heeft luxe haarverzorging collecties die zeker in de smaak zullen vallen. Er zijn 2 geschenkboxen voor…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.