Kwaliteit en duurzaamheid met Goldwell

Omdat wij hoge eisen stellen aan de producten die we gebruiken hebben we onder andere voor het merk Goldwell gekozen. Goldwell is een duurzaam merk met een uitgebreid assortiment. Goldwell geeft indrukwekkende resultaten door de verschillende producten.

Verzorging

Goldwell beschikt over een super goede verzorgingslijn. Deze lijn verzorgt het haar en laat je verliefd worden op je eigen haar. Je hebt bijvoorbeeld een elixer voor het haar. Deze geeft een mooie en verzorgende glans aan je haar. Er is ook een verzorgingslijn voor gekleurd haar. Deze producten bieden een goede kleurbescherming waardoor de kleur er extra mooi en gezond uit blijft zien.

Stylen

Het stylen van je haar is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de Goldwell producten is je haar goed beschermd tegen hitte of kleurvervaging. Er zijn producten voor extra volume, krullend haar maar ook voor dik haar zijn er goede styling producten. Met Goldwell kan je je haren op allerlei manieren stylen zonder dat het beschadigd raakt.

Kleuren

Dit is een echte topper bij Goldwell. Er zijn verschillende lijnen voor het kleuren van het haar denk aan permanent of semi-permanent. Ook voor het ontkleuren van het haar heeft Goldwell producten. Deze beschikken over een anti-yellow system waardoor je haar geen gele gloed krijgt tijdens het ontkleuren. De producten voor het kleuren zorgen er ook gelijk voor dat je kleur goed beschermt blijft.

Ben jij al langs geweest bij Hairdressers & Beauty?

Ben jij al langs geweest om de heerlijk producten van Goldwell en Aveda te proberen? In onze salon maken we gebruik van deze merken omdat ze duurzaam zijn en een ruim assortiment hebben. Wil je altijd op de hoogte van ons blijven? Je kan ons ook volgen op Facebook en Instagram. We geven daar een kijkje achter de schermen en delen foto’s, video’s en leuke stories.

all about us for you

Meer nieuws

Onvergetelijke Ervaringen: Een duim omhoog door de consumentbond

Vandaag delen we met trots een hartverwarmend verhaal dat ons bereikte vanuit de consumentenbond. Het gaat over Jacqueline Schorer, een trouwambtenaar die op het punt staat om een belangrijk huwelijk…

Lees verder

Binnenkort trouwen? Ontdek onze bruid service

De grote dag komt eraan en alles staat in het teken van liefde, geluk en natuurlijk… prachtige trouwkapsels en make-up! Bij Hairdressers & Beauty begrijpen we als geen ander hoe…

Lees verder

Transformeer jouw haar met Magohair Hairextensions

Droom je van langer, voller en dikker haar? Wil je experimenteren met nieuwe kapsels en kleuren zonder je natuurlijke haar te beschadigen? Als dat zo is, overweeg dan om hairextensions…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.