Kwaliteit en duurzaamheid met Goldwell

Omdat wij hoge eisen stellen aan de producten die we gebruiken hebben we onder andere voor het merk Goldwell gekozen. Goldwell is een duurzaam merk met een uitgebreid assortiment. Goldwell geeft indrukwekkende resultaten door de verschillende producten.

Verzorging

Goldwell beschikt over een super goede verzorgingslijn. Deze lijn verzorgt het haar en laat je verliefd worden op je eigen haar. Je hebt bijvoorbeeld een elixer voor het haar. Deze geeft een mooie en verzorgende glans aan je haar. Er is ook een verzorgingslijn voor gekleurd haar. Deze producten bieden een goede kleurbescherming waardoor de kleur er extra mooi en gezond uit blijft zien.

Stylen

Het stylen van je haar is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de Goldwell producten is je haar goed beschermd tegen hitte of kleurvervaging. Er zijn producten voor extra volume, krullend haar maar ook voor dik haar zijn er goede styling producten. Met Goldwell kan je je haren op allerlei manieren stylen zonder dat het beschadigd raakt.

Kleuren

Dit is een echte topper bij Goldwell. Er zijn verschillende lijnen voor het kleuren van het haar denk aan permanent of semi-permanent. Ook voor het ontkleuren van het haar heeft Goldwell producten. Deze beschikken over een anti-yellow system waardoor je haar geen gele gloed krijgt tijdens het ontkleuren. De producten voor het kleuren zorgen er ook gelijk voor dat je kleur goed beschermt blijft.

Ben jij al langs geweest bij Hairdressers & Beauty?

Ben jij al langs geweest om de heerlijk producten van Goldwell en Aveda te proberen? In onze salon maken we gebruik van deze merken omdat ze duurzaam zijn en een ruim assortiment hebben. Wil je altijd op de hoogte van ons blijven? Je kan ons ook volgen op Facebook en Instagram. We geven daar een kijkje achter de schermen en delen foto’s, video’s en leuke stories.

all about us for you

Meer nieuws

De nieuwste vegan lipstick en lipgloss van Aveda

Een goede lipstick die ook nog eens volledig natuurlijk is en niet op dieren is getest? De nieuwste lipstick en lipgloss van Aveda zijn helemaal vegan! Maak kennis met de…

Lees verder

Elumen Play van Goldwell: mix & match met kleuren

Laat je creativiteit op de vrije loop met Elumen Play van Goldwell! Altijd al een bijzondere kleur willen proberen maar ben je bang dat het toch niet helemaal staat? Elumen…

Lees verder

Aveda Cherry Almond shampoo en conditioner

Een heerlijke bloemengeur, ingrediënten uit babassu en kokosnoot, zoete amandelolie en natuurlijk verkregen kersenbloesem: maak kennis met de nieuwe, veganistische shampoo en conditioner van Aveda: Cherry Almond

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
08:00 - 18:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.