Haartrends man (zomer) 2021

nieuwe haarstijlen! Hier hebben we de meest populaire haartrends voor mannen in 2021, zodat je nieuwe inspiratie op kunt doen voor een bezoek aan de salon!

De Peaky Blinders undercut look

De bekende serie Peaky Blinders, die zich afspeelt in het Birmingham van de jaren ‘20, zorgde voor een grote nieuwe haartrend: de undercut. Deze trend is al een tijdje helemaal hot maar is ook in 2021 onverminderd populair. Bij deze haartrend worden de zijkant en achterkant kort geknipt of geschoren. Bovenop het hoofd zijn de lengtes langer. Een van onze stylisten kan jouw adviseren over wat goed bij jouw gezicht past. 

Fade out

Een tweede haartrend voor mannen is de fade out. Ook deze haarstijl is al langer geliefd, maar blijft ook in 2021 populair. Bij de fade out is er sprake van een gedeeltelijk opgeschoren kapsel dat overloopt in langer haar. Dit is anders dan de undercut look uit Peaky Blinders: hier is geen sprake van een subtiele overgang van kort naar lang. Stijl je fade out kapsel met een goed stylingsproduct zodat het lang goed blijft zitten. Kom bij ons langs in de salon voor de beste stylingsproducten voor dit kapsel!

Korte coupe

In 2021 kun je als man, net als bij de zomerse haartrends voor vrouwen, alle kanten op: langer haar is een trend, maar je kunt ook voor kort kiezen. En met kort bedoelen we ook echt kort: de buzz cut is na 2020 ook dit jaar nog trendy. Wel zien we in 2021 wat meer variaties in verschillende lengtes aan de zijkant en aan de bovenkant van het hoofd. Je kunt volop experimenteren met deze look.

Enthousiast geworden over een van deze looks? Maak gemakkelijk en snel online een afspraak om bij ons in de salon langs te komen!

all about us for you

Meer nieuws

Aveda Nutriplenish: vegan verzorgingsproducten

100% vegan haarproducten die jouw haar gezond, gehydrateerd en glanzend maken? Dat kan met de nieuwste lijn van Aveda: Nutriplenish. Deze lijn is speciaal gemaakt voor droog en futloos haar…

Lees verder

5 manieren om je haar te beschermen tegen zon, zout en chloor

De zomer is gearriveerd en dat betekent tijd voor vakantie: genieten van je welverdiende rust in binnen of buitenland. De huid verdient dan natuurlijk de nodige bescherming, maar je mag…

Lees verder

Zomer hairstyles 2021: dit zijn de grootste trends

Bereid je voor voor een heerlijke zomer! En met warme temperaturen komen weer heel wat nieuwe trends die je zeker moet gaan uitproberen. De zomer hairstyles voor 2021 zijn heel…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
08:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.