De Ultieme Herfst Glow-Up: Verwen Jezelf bij Hairdressers & Beauty

De herfst is officieel begonnen! De dagen worden korter, de lucht kouder, en het is het perfecte moment om jezelf te trakteren op een ‘glow-up.’ Je bent al prachtig zoals je bent, maar soms mag je jezelf best even verwennen. Bij Hairdressers & Beauty staan we klaar om je in de watten te leggen met een complete make-over, van haar en nagels tot wimpers en wenkbrauwen. Geef jezelf die frisse, nieuwe look en ga stralend de herfst in!

1. Herfstkleur voor je Haar: Tijd voor een Nieuwe Look!

De herfst vraagt om rijke, warme kleuren die passen bij de veranderende tinten in de natuur. Denk aan diepe kastanjebruin, honingblond, en vooral die prachtige kopertinten. Een nieuwe haarkleur kan je direct een boost geven en je hele look vernieuwen. Lees ons blog over de trends van dit najaar voor inspiratie!

Onze experts helpen je graag om de perfecte kleur te vinden die bij jouw huidtint en stijl past. Tijdens je afspraak inspecteren we zorgvuldig jouw haar en hoofdhuid, zodat we een kleurbehandeling kunnen geven die niet alleen mooi, maar ook gezond voor je haar is. Ben je klaar om een warme, herfstige tint te proberen? Maak nu je afspraak voor een gepersonaliseerd kleuradvies en laat ons jouw haar laten stralen!

Haartrends Najaar 2024

2. Verzorg je Nagels voor de Herfst

De herfst is hét moment om over te stappen op warme, diepe nagelkleuren. Denk aan bordeauxrood, zachte nudes, roestige bruintinten, en metallics die perfect passen bij je najaarsgarderobe. Bij Hairdressers & Beauty bieden we diverse behandelingen aan, van een heerlijke handmassage tot gel lak in de mooiste kleuren.

Onze nagelstylisten werken met de beste producten om ervoor te zorgen dat je nagels er prachtig en verzorgd uitzien, ongeacht het weer. Wil je weten welke nagelkleuren deze herfst helemaal in zijn? Kom langs in onze salon voor de leukste herfstkleuren en geef je handen de aandacht die ze verdienen.

3. Wimpers en Wenkbrauwen: Maak je Look Compleet

Een herfst ‘glow-up’ is niet compleet zonder verzorgde wimpers en wenkbrauwen. Wenkbrauwen spelen een cruciale rol in het omlijsten van je gezicht en kunnen je hele uitstraling veranderen. Ze accentueren je ogen, geven je gezicht meer balans, en zorgen direct voor een frisse, verzorgde look. Daarom is het zo belangrijk om je wenkbrauwen de aandacht te geven die ze verdienen.

Bij Hairdressers & Beauty begrijpen we hoe belangrijk het is dat jouw wenkbrauwen passen bij jouw unieke gezichtsvorm. Onze experts kijken zorgvuldig naar je gezichtsstructuur, haarkleur, en persoonlijke voorkeur om de perfecte wenkbrauwen voor jou te creëren. Bij Hairdressers & Beauty bieden we verschillende behandelingen om jouw wenkbrauwen perfect in vorm te brengen.

Voor een extra oogopslag kun je kiezen om je wimpers te verven. Dit is de perfecte manier om je look te upgraden en ervoor te zorgen dat je er in de herfst stralend uitziet. Maak je afspraak en laat ons jouw ogen laten spreken!

@ms.diane27

How Brows Change your Face. Fuller brows can make your whole face appear smaller, rounded brows can make your face look rounder and having softer contoured brows will soften an angular face. By adding sharper angles into your brows you can make a softer rounder face look more shapely. #msdbeautybrowsandlash #eyebrowembroidery #eyebrows @Ms. D Beauty Brows and Lash

♬ how i love being a woman – editdiaary
@qovesstudio

What Is The Ideal Eyebrow For Women #eyebrows

♬ original sound – QOVES

4. Boost je Haarverzorging voor de Herfst

De droge herfstlucht en wisselende temperaturen kunnen je haar flink uitdrogen. Dit is het perfecte moment om je haarverzorgingsroutine een boost te geven. Bij Hairdressers & Beauty werken we met de voedende producten van Aveda die je haar diep hydrateren en beschermen tegen de elementen.

De Aveda Nutriplenish Shampoo en Conditioner zijn bijvoorbeeld ideaal om droog haar te voeden en glans te herstellen. Voor extra verzorging kun je natuurlijk ook langskomen in onze salon. Onze specialisten inspecteren je haar en hoofdhuid en stellen op basis daarvan een gepersonaliseerd haarverzorgingsplan op. Zo weet je zeker dat jouw haar in topconditie blijft, ongeacht het herfstweer.

Heb je last van droger haar na de zomer? Lees dan ons blog met tips voor het herstellen van zomerschade en breng je haar weer tot leven!

5. Een Complete Glow-Up Ervaring

Bij Hairdressers & Beauty geloven we dat iedereen al prachtig is zoals ze zijn, maar dat je jezelf af en toe mag verwennen. Met onze veelzijdige behandelingen kun je bij ons terecht voor een volledige herfst ‘glow-up.’ Of je nu je haarkleur wilt vernieuwen, je nagels herfstklaar wilt maken, of je wimpers en wenkbrauwen wilt laten stylen, wij staan voor je klaar. Ons team zorgt voor een persoonlijke aanpak en geeft je graag advies over de beste producten en behandelingen voor jouw haar en huid.

Maak je Herfst Glow-Up Compleet!

Wil jij deze herfst stralen en jezelf verwennen met een complete beauty make-over? Plan dan nu je afspraak bij Hairdressers & Beauty. Ons team van experts staat voor je klaar om jouw haar, nagels, wimpers en wenkbrauwen de zorg te geven die ze verdienen.

Volg ons op Facebook en Instagram voor meer inspiratie, de nieuwste trends en een kijkje achter de schermen. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen en samen jouw herfst glow-up te realiseren!

all about us for you

Meer nieuws

6 Tips voor Haarherstel na de Zomer

6 Tips voor Haarherstel na de Zomer

De zomer is een heerlijke tijd om te genieten van de zon, zee, en het zwembad. Maar helaas kan deze zomerse fun een flinke tol eisen op je haar. De…

Lees verder

Haartrends Najaar 2024: De Must-Have Looks

Het najaar van 2024 staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om je haar te vernieuwen met de laatste Haartrends Najaar 2024! Bij Hairdressers & Beauty…

Lees verder

Rozemarijn voor Haargroei: Versterk je Haar + 5 Tips

Rozemarijn voor Haargroei: Ben je op zoek naar een natuurlijke manier om je haargroei te stimuleren? Rozemarijnolie is een krachtig ingrediënt dat steeds populairder wordt in de haarverzorging. Deze olie…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.