Invati advanced voor voller en dikker haar

10 jaar geleden lanceerden Aveda een driestaps invati advanced systeem op basis van planten. Dit is vandaag nog steeds een  bestseller. Hier zijn 10 redenen om uw eigen invati advanced routine te starten.

1: Vermindert haaruitval met 53%

Als u het product de gedurende 12 weken gebruikt, verminderd dit uw haarbreuk / haarverlies tijdens het borstelen met 53%. Dit is klinisch bewezen.

2: Onmiddellijke en bewezen resultaten

In deze producten zitten 95% natuurlijke ingrediënten zoals: gecertificeerde organische amla en rijst proteïne, deze ingrediënten maken het haar dikker en deze ingrediënten helpen het bij de wortel te liften. In feite zeggen 4 van de 5 vrouwen dat hun haar er na gebruik dikker en voller uitziet en aanvoelt.


4: 100% veganistische ingrediënten

Rijst Proteïne, kurkuma, ginseng, mandarijnenschil, Japanse duizendknoop, frambozen stamcellen, salicylzuur uit wintergroen, biologische amla en meer. Deze ingrediënten passen heel erg goed bij wat Aveda wilt bereiken met hun producten die ze willen uitbrengen naar de wereld, sinds ze de eerste zijn die werken met deze ingrediënten. Krachtige Ayurvedische kruidenextracten en zeer krachtige ingrediënten uit de natuur, geformuleerd met eigen botanische wetenschap voor dikker, voller haar.

veganistische ingrediënten

5: Helpt dunner wordend haar verdikken, vermindert haaruitval door breuk, veroudering of postpartum haaruitval

Als u op zoek bent naar een oplossing voor postpartum haar of haarverlies, dan biedt invati advanced een groot aantal aan oplossingen om u te helpen voor meer haar op uw hoofd en minder op uw borstel te houden.

6: De eerste in transparante inkoop van ingrediënten

Madagaskische vanille is een belangrijk ingrediënt in invati advanced, en is te vinden in 125 andere Aveda-producten. Met behulp van een fraudebestendige blockchain-registratie kunnen ze de weg van hun vanillebonen traceren van de boeren, via de leveranciers van de ingrediënten naar de verwerkers naar hun primaire productie faciliteit, waardoor ze volledige traceerbaarheid garanderen. Aveda: ‘’We zijn er trots op dat we een van de eerste beautymerken zijn die met succes een commercieel blockchain-pilotprogramma op deze schaal hebben gelanceerd.’’


7: Award winning hoofdhuidverzorging

hoofdhuidverzorging masker’’ dit product wordt ook geprijsd om zijn vermogen om het haar verdikken, te versterken en te hydrateren terwijl het de hoofdhuid diep voedt.

8: Verantwoorde verpakkingsoplossingen

  • Invati advanced™ scalp revitalizer is verpakt in een 100% post-consumer gerecyclede PET-fles6 in een karton van 90% post-consumer gerecyclede vezels karton.
  • Invati advanced™ exfoliating shampoo light en rich hair thickening shampoo zijn beide verpakt in 100% post-consumer HDPE-flessen.
  • Invati advanced™ verdikking conditioner bevat minimaal 58% post-consumer HDPE en tot 42% bioplastic tube met flip-top dop.

9: Geïnspireerd door Ayurveda, de oude geneeskunst van India

Naast een gepatenteerde bio-gefermenteerde mengsel bevatten de invati advanced formules een mengsel van Ayurvedische kruiden, waaronder ginseng en gecertificeerde biologische kurkuma, die de hoofdhuid stimuleren wanneer deze wordt ingemasseerd.

Ayurvedische kruiden

10: Hoofdhuidverzorging en voller, dikker haar voor iedereen!

Haaruitval en dunner wordend haar kan iedereen treffen. Daarom is invati advanced zorgvuldig samengesteld voor alle haartypes en haartexturen. Op basis van twintig jaar wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling hebben de Aveda wetenschappers verdikkende shampoos, conditioners en oplossingen ontwikkeld die effectief zijn voor haartypes 1A tot en met 4C.


20 jaar onderzoek, 10 jaar wetenschappelijk onderbouwd, haarvolume en een spannende weg vooruit


Geïnteresseerd? Maak een afspraak!

Geïnteresseerd in de Botanical Repair producten van Aveda? Kom vooral eens langs mij ons in de salon of maak online een afspraak! Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram. We geven daar een kijkje achter de schermen en delen foto’s, video’s en leuke stories.

all about us for you

Meer nieuws

Onvergetelijke Ervaringen: Een duim omhoog door de consumentbond

Vandaag delen we met trots een hartverwarmend verhaal dat ons bereikte vanuit de consumentenbond. Het gaat over Jacqueline Schorer, een trouwambtenaar die op het punt staat om een belangrijk huwelijk…

Lees verder

Binnenkort trouwen? Ontdek onze bruid service

De grote dag komt eraan en alles staat in het teken van liefde, geluk en natuurlijk… prachtige trouwkapsels en make-up! Bij Hairdressers & Beauty begrijpen we als geen ander hoe…

Lees verder

Transformeer jouw haar met Magohair Hairextensions

Droom je van langer, voller en dikker haar? Wil je experimenteren met nieuwe kapsels en kleuren zonder je natuurlijke haar te beschadigen? Als dat zo is, overweeg dan om hairextensions…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.