Ladies opgelet: dit zijn de 10 trends voor het najaar!

Oude trends maken weer plaats voor nieuwe trends en dat is ook voor komend najaar het geval. Wat zijn de trends om uit te proberen voor de herfst? Hier vind je de 10 grootste haartrends voor vrouwen die dit najaar helemaal hot zijn!

1: Lange bob

De lange bob is veel voorbij gekomen op de catwalk. Ideaal wanneer je de bob leuk vindt, maar het toch wat spannend vindt om jouw haar kort te knippen. De lange bob is niet alleen helemaal trendy, maar je kunt dit kapsel ook nog eens op heel veel manieren stylen. Zo kom jij de herfst wel door!

2: Natuurlijke haarkleuren

Natuurlijk haar is de trend van komend seizoen. Het gaat allemaal om de natuur: of je nu je eigen haarkleur laat zien of dat je je laat inspireren door de natuurlijke kleuren. Onder andere aardetinten zoals bruin zijn populair. We gaan terug naar de kleuren die je ook in de natuur tegenkomt. Met een zachte balayage worden warmere tonen gecombineerd met een zachte toner. We helpen je graag in de salon!

3: De pony

Als er een grote trend is voor het najaar, dan is het de komst van de pony. Welke richting je hiermee op wilt gaan, is helemaal aan jou. Je kunt kiezen voor de zachtere ‘curtain bangs’, maar ook voor de strakke en wat meer statige pony. Combineer het met een lange bob of juist een korte coupe en je bent er helemaal klaar voor. 

4: Rood haar

Rood haar is helemaal hip en het voordeel is: je hebt de keuze uit tientallen tinten. Of je nu gaat voor het lichte strawberry blonde of een wat meer donkere tint rood: het kan allemaal! Kijk maar naar de catwalk: daar zie je allerlei tinten rood voorbij komen. Van koper en oranje tot een tint die meer neigt naar bruin. Je kunt bij ons langskomen voor een prachtige kleur die helemaal bij jou past. We helpen je graag om je nieuwe kleur zo lang mogelijk mooi te houden. 

5: Kort haar

De lange bob is hot, maar kort haar is ook helemaal terug van weggeweest. Je kunt voor een hippe mullet kiezen, een stoere pixie cut of een mooie bob. De golvende bob is ook een van jouw opties! Kort haar komt helemaal terug en dat zie je veel terug op de catwalk. Kom bij ons langs en zet de schaar erin!

6: Lage staart

Een lage staart is niet alleen praktisch, maar ook nog eens helemaal on trend. Je kunt de lage staart op heel veel manieren combineren, zoals met leuke accessoires, een paar losse plukjes of een pony. Kom langs in de salon om te ontdekken wat bij jouw gezicht past. 

7: Natuurlijke krullen

Zoals je net hebt gelezen is natuurlijk haar een van de grote trends. Dat geldt ook voor krullen: laat je krullen voor wat ze zijn en laat ze aan de wereld zien. Je hebt geen stijltang meer nodig, laat je mooie lokken lekker natuurlijk vallen. Met de juist stylingsproducten creëer je binnen no-time een prachtige coupe.

8: Middenscheiding

Een wat mildere trend is de middenscheiding: deze is ideaal wanneer je liever geen kort haar wilt of wanneer je een pony iets te gewaagd vindt. Verander jouw zijscheiding eens voor een scheiding in het midden: wie weet bevalt het goed!

9: Gladde scheve pony

De gladde, scheve pony is een leuke trend die je heel makkelijk zelf kunt realiseren. Maak een scheve pony en kam deze naar achteren, richting de rest van het haar. Spuit er wat haarlak in en je kunt er de hele dag stijlvol tegenaan.

10: Opvallende accessoires

All eyes on your hair? Draag een prachtige haarband, een grote scrunchie, een hoed, een sjaaltje of een andere mooie accessoire. Accessoires in het haar zijn nog altijd helemaal trendy. Je kunt zelf bepalen hoe je jouw haar gaat stijlen: de accessoires maken het in ieder geval helemaal af. 

Lijkt een van deze trends je wel iets of wil je weten wat goed bij jou past? Kom bij ons lang in de salon: we helpen je graag met het vinden van het perfecte kapsel! 

Enthousiast geworden over een van deze looks? Maak gemakkelijk en snel online een afspraak om bij ons in de salon langs te komen!

Ben jij al langs geweest bij Hairdressers & Beauty?

Ben jij al langs geweest om de heerlijk producten van Goldwell en Aveda te proberen? In onze salon maken we gebruik van deze merken omdat ze duurzaam zijn en een ruim assortiment hebben. Wil je altijd op de hoogte van ons blijven? Je kan ons ook volgen op Facebook en Instagram. We geven daar een kijkje achter de schermen en delen foto’s, video’s en leuke stories.

all about us for you

Meer nieuws

Onvergetelijke Ervaringen: Een duim omhoog door de consumentbond

Vandaag delen we met trots een hartverwarmend verhaal dat ons bereikte vanuit de consumentenbond. Het gaat over Jacqueline Schorer, een trouwambtenaar die op het punt staat om een belangrijk huwelijk…

Lees verder

Binnenkort trouwen? Ontdek onze bruid service

De grote dag komt eraan en alles staat in het teken van liefde, geluk en natuurlijk… prachtige trouwkapsels en make-up! Bij Hairdressers & Beauty begrijpen we als geen ander hoe…

Lees verder

Transformeer jouw haar met Magohair Hairextensions

Droom je van langer, voller en dikker haar? Wil je experimenteren met nieuwe kapsels en kleuren zonder je natuurlijke haar te beschadigen? Als dat zo is, overweeg dan om hairextensions…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.