Mannenkapsels 2021: de 5 grootste trends

Wist je dat veel mannenkapsels die vandaag de dag trendy zijn, zijn gebaseerd op klassieke haartrends? De meest hippe looks uit de vorige eeuw komen weer helemaal terug en het voordeel is: er is voor ieder wat wils. Hier vind je een selectie van de 5 grootste trends voor 2021 op het gebied van mannenkapsels!

#1 Fringe

Met een Fringe kies je voor een messy en eigentijdse look. Bij dit kapsel wordt het haar naar voren gekamt en kun je jouw gezicht optisch ronder of korter maken. Het maakt bij de Fringe niet uit wat voor haartype je hebt: bij zowel steil als krullend haar kan is deze trend toepasbaar, ideaal! 

#2 French Crop

De French Crop is dé haartrend voor mannen in 2021 en dit komt onder andere door de populaire serie Peaky Blinders. Bij dit kapsel is er sprake van een fade aan de zijkanten en een langere haarlengte bovenop het hoofd. Het is mogelijk deze look te stylen, maar je kunt ook juist voor de messy look gaan.

#3 Crew Cut

De Crew Cut is een populaire kapsel dat een variatie is op de French Crop. Het verschil is echter dat de Crew Cut bovenop geen lange haarlengte heeft, maar juist wat korter is, waardoor je een soort kuif krijgt. Hiermee geef je een tijdloze look een moderne twist!

#4 Undercut

Ook de Undercut is een variant op de French Crop. Ook hier is sprake van kort geschoren zijkanten en worden de lengtes aan de bovenkant langer gelaten. Maar in plaats van deze naar voren te stylen, draag je dit naar achteren en creëer je zo een strakke, trendy look. 

#5 Buzz Cut

De Buzz Cut is een gedurfde maar hippe look. Het haar wordt gemillimeterd en is hierdoor lekker makkelijk, omdat je het verder niet hoeft te stijlen. Laat je haar met de tondeuse door een professional scheren voor het beste resultaat! 

Een Buzz Cut proberen of toch jouw haar aan de zijkanten laten opscheren voor een French Crop of Crew Cut? Kom bij ons langs in de salon of maak online een afspraak!

Ben jij al langs geweest bij Hairdressers & Beauty?

Ben jij al langs geweest om de heerlijk producten van Goldwell en Aveda te proberen? In onze salon maken we gebruik van deze merken omdat ze duurzaam zijn en een ruim assortiment hebben. Wil je altijd op de hoogte van ons blijven? Je kan ons ook volgen op Facebook en Instagram. We geven daar een kijkje achter de schermen en delen foto’s, video’s en leuke stories.

all about us for you

Meer nieuws

Onvergetelijke Ervaringen: Een duim omhoog door de consumentbond

Vandaag delen we met trots een hartverwarmend verhaal dat ons bereikte vanuit de consumentenbond. Het gaat over Jacqueline Schorer, een trouwambtenaar die op het punt staat om een belangrijk huwelijk…

Lees verder

Binnenkort trouwen? Ontdek onze bruid service

De grote dag komt eraan en alles staat in het teken van liefde, geluk en natuurlijk… prachtige trouwkapsels en make-up! Bij Hairdressers & Beauty begrijpen we als geen ander hoe…

Lees verder

Transformeer jouw haar met Magohair Hairextensions

Droom je van langer, voller en dikker haar? Wil je experimenteren met nieuwe kapsels en kleuren zonder je natuurlijke haar te beschadigen? Als dat zo is, overweeg dan om hairextensions…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.