Nieuw: Goldwell Kerasilk. Een revolutionaire haarverzorgingslijn

Ben je het zat om te worstelen met droog, beschadigd haar dat niet wil meewerken? Besteed je uren aan het temmen van je pluizige haar of het beheersen van je onhandelbare krullen? Zo ja, dan ben je niet de enige. Veel mensen hebben moeite met het beheersen van hun haar, maar gelukkig is er een oplossing: Kerasilk Goldwell.

Wat is Goldwell Kerasilk?

Goldwell Kerasilk is een lijn van haarverzorgingsproducten die is ontworpen om beschadigd haar te voeden en te herstellen. Deze lijn omvat shampoos, conditioners en behandelingen die samenwerken om je gezond, mooi haar te geven.

Wat maakt Goldwell Kerasilk anders?

Goldwell Kerasilk is anders dan andere haarverzorgingsproducten op de markt omdat het hoogwaardige ingrediënten en innovatieve technologie gebruikt om je haar te repareren en te beschermen. Enkele voordelen van Kerasilk Goldwell zijn onder meer:

  • Diepe hydratatie om droogheid en beschadiging te voorkomen
  • Gladmakende technologie om pluis te verminderen en het beheer te verbeteren
  • Bescherming tegen omgevingsstressoren zoals vervuiling en UV-stralen
  • Een reeks producten voor elk haartype en -probleem

Als je nog steeds twijfelt over het proberen van Goldwell Kerasilk , zijn hier enkele voordelen die je kunt verwachten:

1. Gezond, gehydrateerd haar

Goldwell Kerasilk is ontworpen om je haar diep te hydrateren, wat kan helpen beschadiging en breuk te voorkomen. Wanneer je haar goed gehydrateerd is, is het minder vatbaar voor droogte, broosheid en breuk.

2. Verbeterde beheersbaarheid

Als je worstelt met pluis, klitten of andere haar-gerelateerde frustraties, kan Goldwell  Kerasilk helpen. De lijn omvat producten die speciaal zijn ontworpen om onhandelbaar haar te verzachten en te temmen, waardoor het gemakkelijker wordt om te stylen en te beheren.

3. Bescherming tegen omgevingsstressoren

Je haar wordt dagelijks blootgesteld aan veel stressoren, van vervuiling tot UV-stralen. Goldwell Kerasilk producten bevatten ingrediënten die je haar helpen beschermen tegen deze stressoren, wat kan helpen beschadiging te voorkomen en je haar gezond en glanzend te houden.

4. Aanpasbare producten voor elk haartype

Geen twee hoofden met haar zijn exact hetzelfde, daarom biedt Goldwell  Kerasilk een reeks producten die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende haartypes. Of je nu fijn, dun, dik of krullend haar hebt, er is voor elk type haar een Goldwell product beschikbaar!

Geïnteresseerd? Maak een afspraak!

Geïnteresseerd in de Kerasilk producten van Goldwell? Kom vooral eens langs mij ons in de salon of maak online een afspraak! Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram. We geven daar een kijkje achter de schermen en delen foto’s, video’s en leuke stories.

all about us for you

Meer nieuws

Onvergetelijke Ervaringen: Een duim omhoog door de consumentbond

Vandaag delen we met trots een hartverwarmend verhaal dat ons bereikte vanuit de consumentenbond. Het gaat over Jacqueline Schorer, een trouwambtenaar die op het punt staat om een belangrijk huwelijk…

Lees verder

Binnenkort trouwen? Ontdek onze bruid service

De grote dag komt eraan en alles staat in het teken van liefde, geluk en natuurlijk… prachtige trouwkapsels en make-up! Bij Hairdressers & Beauty begrijpen we als geen ander hoe…

Lees verder

Transformeer jouw haar met Magohair Hairextensions

Droom je van langer, voller en dikker haar? Wil je experimenteren met nieuwe kapsels en kleuren zonder je natuurlijke haar te beschadigen? Als dat zo is, overweeg dan om hairextensions…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.