Nieuw van Aveda: Botanical repair

Botanical repair is de nieuwste lijn van Aveda. het versterkt en herstelt het haar van binnenuit. Zo vermindert de haarbreuk en beschermt het je haar zeer goed tijdens het kleuren. Na het gebruik voelt je haar direct zachter en gladder aan. Het haar wordt onmiddellijk hersteld waardoor het haar er minder beschadigd uitziet. Zo gaat je haar er veel gezonder uitzien. Het is geformuleerd voor alle haartypes en texturen.

Plantaardig en duurzaam

Botanical repair bouwt haarverbindingen in het haar met moleculen. Deze zijn afkomstig van planten en er zitten geen synthetische ingrediënten in. Dankzij de planten wordt het haar tot aan de derde laag van de haarlok hersteld.

93% van de inhoud is van natuurlijk oorsprong. Zo zit er voedende en groene macro-mix in met gecertificeerde organische oliën. Daarnaast is het geproduceerd met 100% windenergie, hartstikke duurzaam dus!

Botanical repair is vegan, cruelty free en vrij van siliconen.

Hoe raakt haar beschadigd?

Je haar kan beschadigen door meerdere factoren. De meest 4 voorkomende oorzaken zijn milieuschade, fysieke schade, hittebeschadiging en chemische schade. 

  • milieuschade 

Als je haar beschadigd is door milieuschade is dat dankzij Uv-straling (de zon) of luchtvervuiling.

  • fysieke schade

Dit kan komen door je haar te borstelen, te stylen of door het te ontwarren.

  • hittebeschadiging

Hitte is niet goed voor je haar. Krultangen, stijltangen en haardrogers kunnen je haar enorm beschadigen.

  • Chemische schade

Haarkleuring, ontkleuring, permanent, ontkrullen en keratinebehandelingen vallen onder chemische schade en kunnen je haar extreem beschadigen.

Het assortiment

A- Strengthening shampoo

Deze shampoo is een zachte reiniging voor je haar. Dankzij de kracht van planten helpt het om je haar te versterken en te herstellen.

B- Strengthening conditioner

Dankzij de verzorgende en ontwarde werking helpt het de schade te voorkomen. Daarnaast versterkt en herstelt je haar dankzij de kracht van planten.

C- Strengthening leave in treatment

Het versterkt en hersteld onmiddellijk van binnenuit. Strengthening leave in treatmenthelpt helpt om het haar te ontwarren om zo schade te voor voorkomen. Daarnaast beschermt het je haar tegen hittestyling tot 230°C.

D- Light masque

Deze luxieuze zijdezachte crème is ontwikkeld voor fijn tot medium haar en verzorgd zonder te verzwaren.

E- Rich masque

Deze rijke en boterige crème is ontwikkeld voor medium tot dik haar en heeft een diepe verzorging. Dit komt omdat het 2 keer meer plantenlipiden met extra bosters bevat.

all about us for you

Meer nieuws

De nieuwste haartrends voor 2021

Tegenwoordig zie je balayage overal terugkomen, en dat blijft ook in 2021 nog wel even zo. Je kunt het toepassen korte kapsels maar ook bij lang haar staat het ongelooflijk…

Lees verder

Een tintje bruiner met MARC INBANE

Wil je graag jezelf een mooi bruin kleurtje geven? Dan zijn de bruiningsproducten van MARC INBANE zeker iets voor jou! MARC INBANE is een grote speler in de wereld van…

Lees verder

De mooiste haarkleurtrends voor de winter 2020-2021

Ga het jaar 2021 helemaal nieuw in met een nieuwe haarkleur! De lijn tussen brunettes en blondines vervaagt steeds meer. Zo komen er prachtige tinten tevoorschijn zoals bronde, cappuccino, donkerblond…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
08:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.