Onvergetelijke Ervaringen: Een duim omhoog door de consumentbond

Vandaag delen we met trots een hartverwarmend verhaal dat ons bereikte vanuit de consumentenbond. Het gaat over Jacqueline Schorer, een trouwambtenaar die op het punt staat om een belangrijk huwelijk van goede vrienden bij te wonen. Om extra stralend voor de dag te komen, had Jacqueline een afspraak gemaakt. Echter, door onvoorziene privé-omstandigheden moest de knip- en verfbeurt worden geannuleerd.

Maar hier begint het verhaal pas echt bijzonder te worden. In plaats van Jacqueline teleur te stellen en zonder oplossing achter te laten, toont Hairdressers & Beauty hun toewijding aan klantenservice en klanttevredenheid. Toen de kapper hoorde dat Jacqueline een speciale gelegenheid had, bedacht ze een creatieve oplossing.

De salon bood aan om Jacqueline direct te verwelkomen, ondanks de onverwachte situatie. Ze gingen zelfs een stap verder: de hele salon zou speciaal voor haar openblijven tot 21 uur, zodat ze uitgebreid de tijd konden nemen voor haar haarstyling. Deze uitzonderlijke klantgerichtheid maakte een diepe indruk op Jacqueline, die uiteindelijk nog meer dan tevreden de deur uitliep.

Jacqueline was zo geraakt door de buitengewone inspanningen van Hairdressers & Beauty dat ze besloot een compliment te sturen naar de consumentenbond. Ze beschreef haar ervaring als “haarscherpe service” en dat verdient zonder twijfel een duim omhoog!

Bij Hairdressers & Beauty geloven we dat iedereen het verdient om te stralen, vooral tijdens bijzondere gelegenheden zoals een huwelijk. Ons team staat altijd klaar om jouw wensen te vervullen, zelfs als de omstandigheden onverwacht veranderen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je met een glimlach op je gezicht onze salon verlaat.

Heb je binnenkort een speciale gelegenheid of gewoon zin in een nieuw kapsel? Maak dan een afspraak bij Hairdressers & Beauty en ervaar zelf onze haarscherpe service.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak!

Geïnteresseerd in hairextensions? Kom vooral eens langs mij ons in de salon of maak online een afspraak! Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram. We geven daar een kijkje achter de schermen en delen foto’s, video’s en leuke stories.

all about us for you

Meer nieuws

Binnenkort trouwen? Ontdek onze bruid service

De grote dag komt eraan en alles staat in het teken van liefde, geluk en natuurlijk… prachtige trouwkapsels en make-up! Bij Hairdressers & Beauty begrijpen we als geen ander hoe…

Lees verder

Transformeer jouw haar met Magohair Hairextensions

Droom je van langer, voller en dikker haar? Wil je experimenteren met nieuwe kapsels en kleuren zonder je natuurlijke haar te beschadigen? Als dat zo is, overweeg dan om hairextensions…

Lees verder

Nieuw: Goldwell Kerasilk. Een revolutionaire haarverzorgingslijn

Ben je het zat om te worstelen met droog, beschadigd haar dat niet wil meewerken? Besteed je uren aan het temmen van je pluizige haar of het beheersen van je…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.