Transformeer jouw haar met Magohair Hairextensions

Droom je van langer, voller en dikker haar? Wil je experimenteren met nieuwe kapsels en kleuren zonder je natuurlijke haar te beschadigen? Als dat zo is, overweeg dan om hairextensions bij Hairdressers & Beauty te proberen. Wij werken met de unieke hairextensions van Magohair.

Wat zijn Magohair hairextensions?

Magohair hairextensions zijn gemaakt van 100% menselijk haar en zijn ontworpen om je haar te verlengen, volumineuzer te maken en meer dichtheid te geven. Ze worden geleverd in een breed scala aan kleuren, texturen en lengtes, zodat je de perfecte look kunt vinden die bij je past.

4 redenen waarom je wil kiezen voor hairextensions bij Hairdressers & Beauty.

Als je op zoek bent naar hairextensions, is Hairdressers & Beauty een uitstekende keuze om verschillende redenen:

1. Hoogwaardige kwaliteit

Wij werken alleen met hairextensions dit zijn gemaakt van 100% menselijk haar van de hoogste kwaliteit, wat betekent dat ze er niet alleen natuurlijk uitzien, maar ook zacht, glad en zijdeachtig aanvoelen.

2. Verscheidenheid

De hairextensions die wij gebruiken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren en texturen, waardoor je een breed scala aan kapsels kunt creëren en je eigen unieke look kunt vinden.

3. Gemakkelijk te onderhouden

Onze hairextensions zijn gemakkelijk te onderhouden en te stylen. Je kunt ze wassen, drogen en stylen zoals je normale haar, en je kunt ze zelfs kleuren en knippen als je dat wilt.

4. Lange levensduur

Onze hairextensions hebben een lange levensduur als ze goed worden onderhouden. Met de juiste verzorging en behandeling kunnen ze maanden meegaan, waardoor je lang kunt genieten van je look.

Hoe worden de hairextensions geïnstalleerd?

Hairdressers & Beauty gelooft in natuurlijke, duurzame producten. Daarom maken we gebruiken van de Hairextensions van Mago Hair. Door de Mago-knoopsysteem kunnen we het gebruik van chemicaliën en schadelijke apparaten achterwege laten. Zo hebbe we chemievrije werkomgeving voor onze klanten en denken we ook aan het milieu.

Hoe zorg je voor hairextensions?

Het is belangrijk om hairextensions van Magohair goed te onderhouden om hun levensduur te verlengen. Hier zijn enkele tips om je extensions in topconditie te houden:

  • Was je extensions niet te vaak en gebruik alleen een milde shampoo en conditioner.
  • Borstel je extensions regelmatig om klitten te voorkomen.
  • Gebruik een hitte beschermend middel bij het stylen van de extensions

Geïnteresseerd? Maak een afspraak!

Geïnteresseerd in hairextensions? Kom vooral eens langs mij ons in de salon of maak online een afspraak! Wil je meer zien van onze salon? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram. We geven daar een kijkje achter de schermen en delen foto’s, video’s en leuke stories.

all about us for you

Meer nieuws

Onvergetelijke Ervaringen: Een duim omhoog door de consumentbond

Vandaag delen we met trots een hartverwarmend verhaal dat ons bereikte vanuit de consumentenbond. Het gaat over Jacqueline Schorer, een trouwambtenaar die op het punt staat om een belangrijk huwelijk…

Lees verder

Binnenkort trouwen? Ontdek onze bruid service

De grote dag komt eraan en alles staat in het teken van liefde, geluk en natuurlijk… prachtige trouwkapsels en make-up! Bij Hairdressers & Beauty begrijpen we als geen ander hoe…

Lees verder

Nieuw: Goldwell Kerasilk. Een revolutionaire haarverzorgingslijn

Ben je het zat om te worstelen met droog, beschadigd haar dat niet wil meewerken? Besteed je uren aan het temmen van je pluizige haar of het beheersen van je…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.