De nieuwste vegan lipstick en lipgloss van Aveda

Een goede lipstick die ook nog eens volledig natuurlijk is en niet op dieren is getest? De nieuwste lipstick en lipgloss van Aveda zijn helemaal vegan! Maak kennis met de Feed My Lips Color Balm en Feed My Lips Color Lip Gloss; de vegan producten van Aveda. Zo heb je niet alleen een mooie kleur op je lippen, maar is deze ook nog eens verantwoord! 

Als een van de eerste merken veranderde Aveda de beautyindustrie door vegan producten op de markt te brengen. Het merk bleek de laatste jaren bijna volledig vegan: alle haar- en huidproducten zijn niet op dieren getest en zijn bijna volledig natuurlijk. Maar er ontbrak nog een ding: vegan lipstick en lipgloss. Met de Feed My Lips Color Balm en Feed My Lips Color Lip Gloss als nieuwste aanwinsten kan Aveda met trots zeggen een volledig natuurlijk merk te zijn!

De hele dag door goede dekking
De collecties van zowel de lipstick als de lipgloss bestaan uit zeven kleuren: van lichte tot donkere tinten. Je kunt dus voor een zachte als een wat meer donkere look goed terecht bij de nieuwe vegan lijn van Aveda. De Color Balm heeft een goede dekking en dankzij de zachte textuur geeft dit een prettig gevoel op de lippen. De Color Lip Gloss heeft een medium dekking: je hebt de hele dag een mooie glanzende look waarmee je lippen altijd goed gehydrateerd blijven.  

Bonus: heerlijk geurende lipstick

Beide collecties zijn zoals gezegd 100% vegan, maar zijn ook voor 93% natuurlijk. Ze bevatten een mix van superfruit zoals granaatappel, mango, avocado en acai. De lipstick en lipgloss bevatten ook allebei biologische gember, peper, munt, mandarijn en vanille. Dit zorgt voor een zoete en kruidige aroma waardoor je niet alleen een mooie kleur, maar ook een lekkere geur en smaak hebt. Ook over de verpakking van de nieuwe vegan collectie is nagedacht. De doppen van de vegan lipstick en lipgloss zijn gemaakt van 20% gerecycled aluminium. De applicators zijn gemaakt van 100% gebruikt karton. 

Wil jij een 100% vegan lipstick of lipgloss van Aveda aanschaffen? Alle kleuren zijn verkrijgbaar bij ons in de salon! Ook helpen we je graag bij het uitkiezen van een kleur die goed bij jou past.

all about us for you

Meer nieuws

Haartrends man (zomer) 2021

nieuwe haarstijlen! Hier hebben we de meest populaire haartrends voor mannen in 2021, zodat je nieuwe inspiratie op kunt doen voor een bezoek aan de salon! De Peaky Blinders undercut…

Lees verder

Zomer hairstyles 2021: dit zijn de grootste trends

Bereid je voor voor een heerlijke zomer! En met warme temperaturen komen weer heel wat nieuwe trends die je zeker moet gaan uitproberen. De zomer hairstyles voor 2021 zijn heel…

Lees verder

Face Framing: comeback van dé nineties haartrend

Face framing was in de jaren negentig al een ware trend, maar deze kleurtechniek komt voor 2021 weer helemaal terug. En wij snappen helemaal waarom, want met face framing komt…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
08:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.