De nieuwste vegan lipstick en lipgloss van Aveda

Een goede lipstick die ook nog eens volledig natuurlijk is en niet op dieren is getest? De nieuwste lipstick en lipgloss van Aveda zijn helemaal vegan! Maak kennis met de Feed My Lips Color Balm en Feed My Lips Color Lip Gloss; de vegan producten van Aveda. Zo heb je niet alleen een mooie kleur op je lippen, maar is deze ook nog eens verantwoord! 

Als een van de eerste merken veranderde Aveda de beautyindustrie door vegan producten op de markt te brengen. Het merk bleek de laatste jaren bijna volledig vegan: alle haar- en huidproducten zijn niet op dieren getest en zijn bijna volledig natuurlijk. Maar er ontbrak nog een ding: vegan lipstick en lipgloss. Met de Feed My Lips Color Balm en Feed My Lips Color Lip Gloss als nieuwste aanwinsten kan Aveda met trots zeggen een volledig natuurlijk merk te zijn!

De hele dag door goede dekking
De collecties van zowel de lipstick als de lipgloss bestaan uit zeven kleuren: van lichte tot donkere tinten. Je kunt dus voor een zachte als een wat meer donkere look goed terecht bij de nieuwe vegan lijn van Aveda. De Color Balm heeft een goede dekking en dankzij de zachte textuur geeft dit een prettig gevoel op de lippen. De Color Lip Gloss heeft een medium dekking: je hebt de hele dag een mooie glanzende look waarmee je lippen altijd goed gehydrateerd blijven.  

Bonus: heerlijk geurende lipstick

Beide collecties zijn zoals gezegd 100% vegan, maar zijn ook voor 93% natuurlijk. Ze bevatten een mix van superfruit zoals granaatappel, mango, avocado en acai. De lipstick en lipgloss bevatten ook allebei biologische gember, peper, munt, mandarijn en vanille. Dit zorgt voor een zoete en kruidige aroma waardoor je niet alleen een mooie kleur, maar ook een lekkere geur en smaak hebt. Ook over de verpakking van de nieuwe vegan collectie is nagedacht. De doppen van de vegan lipstick en lipgloss zijn gemaakt van 20% gerecycled aluminium. De applicators zijn gemaakt van 100% gebruikt karton. 

Wil jij een 100% vegan lipstick of lipgloss van Aveda aanschaffen? Alle kleuren zijn verkrijgbaar bij ons in de salon! Ook helpen we je graag bij het uitkiezen van een kleur die goed bij jou past.

all about us for you

Meer nieuws

De nieuwste haartrends voor 2021

Tegenwoordig zie je balayage overal terugkomen, en dat blijft ook in 2021 nog wel even zo. Je kunt het toepassen korte kapsels maar ook bij lang haar staat het ongelooflijk…

Lees verder

Een tintje bruiner met MARC INBANE

Wil je graag jezelf een mooi bruin kleurtje geven? Dan zijn de bruiningsproducten van MARC INBANE zeker iets voor jou! MARC INBANE is een grote speler in de wereld van…

Lees verder

De mooiste haarkleurtrends voor de winter 2020-2021

Ga het jaar 2021 helemaal nieuw in met een nieuwe haarkleur! De lijn tussen brunettes en blondines vervaagt steeds meer. Zo komen er prachtige tinten tevoorschijn zoals bronde, cappuccino, donkerblond…

Lees verder

Hairdressers & Beauty

Hessenhof 1-3
3731 JV
De Bilt

030 220 26 86
info@hairdressersandbeauty.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woensdag
09:00 - 18:00u
Donderdag
08:00 - 17:00u
Vrijdag
08:00 - 19:00u
Zaterdag
08:00 - 16:00u
Zondag
Gesloten

Blijf op de hoogte

Meld je aan wanneer je op de hoogte wilt bijven van speciale acties en updates.

Afmelden is altijd mogelijk via de nieuwsbrief zelf. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.